Betaalmethoden

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Met iDeal kunt u online betalen met de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.
met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.

AfterPay voert voor allesvoordefiets.nl het volledige achteraf betaalproces uit.
Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij allesvoordefiets.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay.

Bent u al bekend bij AfterPay?
Dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.
AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden,
dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.