Retourneren

Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour procedure zonder account

Het retourneren van een product zonder account kan in gang gezet worden door een mail te sturen via het contactformulier, vermeld in deze e-mail de volgende gegevens:

  • 1. Het factuurnummer
  • 2. Het producten waar het om gaat
  • 3. Het aantal dat u wilt retourneren

U zult van ons de retoursprocedure per e-mail ontvangen.

Retoursprocedure met een account

Als u een account heeft kunt u zelf de retoursprocedure starten. Dit doet u door in te loggen rechtsboven in de website en daarna in het linker menu bij mijn account op retourneren te klikken. Hier krijgt u een overzicht van alle producten die u besteld heeft. Als u het aantal aanpast heeft van de producten kunt u de retour-bon afdrukken. Op deze bon staat alle informatie voor het terugsturen van de producten.

U ontvangt van ons een e-mail terug met de retoursprocedure.

Reden van retourneren

U bent bij ons niet verplicht een reden op te geven waarom u uw product wenst te retourneren. Wij proberen altijd onze dienstverlening te verbeteren en zijn daarom benieuwd naar uw ervaringen en reden van retourneren.